יום שבת, 25 בפברואר 2017

עוגת תפוזים אוורירית




               עוגת תפוזים אוורירית קלה להכנה..
         כמה פשוטה ככה טעימה ומושלמת
         גם לאירוח..תיהנו :)

         מצרכים:

         5 ביצים L(בטמפרטורת החדר ומופרדות)
         3/4 כוס סוכר
         1 סוכר וניל
         2/3 כוס שמן
         3/4 כוס מיץ תפוזים(סחוט טרי)
         מיץ מחצי לימון קטן
         כף גרידת תפוז
         כפית גרידת לימון
         1 ושני שליש כוסות קמח תופח
         2 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל

         הכנה:

         1.מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר
            וסוכר וניל,וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף
            יציב.מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומקציפים
            עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.
         2.מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן
            בזרם דק,מיץ תפוזים ומיץ לימון.
         3.בסוף מוסיפים בהדרגה קמח תופח,אינסטנט
            פודינג וניל וגרידת לימון ותפוז בתנועות קיפול.
         4.יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת קוטר 24
            (אפשר גם לקמח מעט לאחר השימון)ואופים
            בחום של 170 מעלות(לא טורבו)כ-45 דקות.


                     יופי של עוגה בטעם של פעם
                                 בתיאבון!
             

_________________________________________________________________

תגובה 1:

  1. נשמע מעולה!
    את העוגה את מוציאה ישר מהתנור אחרי 45 דק' או נותנת לה להישאר בתנור שלא תצמח?

    השבמחק