יום שני, 21 באוגוסט 2017

פשטידת פסטה פיצה




                שילוב טעמים מופלא של פסטה,גבינות
         ורוטב עגבניות בפשטידה אחת.
         ממש טעם של פיצה כמו שכולם אוהבים,תיהנו :)

         לשכבת הפסטה:

         400 גרם פסטה פנה
         1 גבינה לבנה 3% או 5%(250 גרם)
         30 גרם גבינה בולגרית(מפוררת)
         2 ביצים L
         קורט מלח(לפי טעם)
         קורט פלפל שחור
         כף שמן זית

         לרוטב העגבניות:

         2 כפות שמן זית(לטיגון)
         1 בצל(מגורר גס בפומפייה)
         2-1 שיני שום(כתושות)
         4 עגבניות מרוסקות(או קופסת שימורים של 400 גרם)
         כף גדושה רסק עגבניות
         כפית פפריקה בשמן
         קורט סוכר
         כפית גדושה אורגנו
         קורט מלח ופלפל(לפי טעם)
         חצי כוס מים(רותחים)
       
         התוספות מעל:

         3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת
         5 עגבניות שרי חצויות
         חופן זיתים(שלמים או טבעות)
         כפית אורגנו(לפיזור מעל)

         הכנה:

         1.מכינים רוטב:מטגנים בצל בשמן עד שקיפות,
            מוסיפים עגבניות וסוכר ומבשלים עד ריכוך קל.
            מוסיפים תבלינים,רסק ומים ומבשלים על אש
            קטנה כ-10-12 דקות.
         2.בינתיים מבשלים את הפסטה בישול כמעט מלא
            (כ-3/4 מזמן הבישול),מסננים,מערבבים עם
            כף שמן ומצננים מעט.
         3.מוסיפים לפסטה את שאר החומרים(מרשימת
            החומרים לשכבת הפסטה),מערבבים ומשטחים
            על תבנית משומנת עגולה בקוטר 26 או מרובעת
            24/24 ס"מ.
         4.מעל הפסטה יוצקים את רוטב העגבניות בעזרת
            כף ובסוף מפזרים את הגבינה הצהובה והתוספות.
         5.אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.


                          מגישים חם וזוללים!
                                בתיאבון!
           
         
       

_________________________________________________________________

תגובה 1: